duminică, 30 octombrie 2016

Ce variante de cazare avem in inima tarii, Brasov

Fiind unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii, Brasovul este popular atat in randul turistilor romani, cat si al celor straini, atrasi de de popularitatea regiunii Transilvania, care se remarca printr-o multime de locuri naturale unice si o istorie bogata. De asemenea, in zona se regasesc si o multime de unitati de cazare, de la hoteluri pana la pensiuni, pentru toate gusturile si buzunarele, astfel ca este foarte usor pentru cei care cauta cazare in Brasov sa gaseasca un loc potrivit.
In schimb, cei care doresc sa faca mai multe economii, se pot orienta dupa regimul hotelier, intrucat pe aceasta cale se gasesc locuri disponibile chiar si cu 50% mai ieftin. De asemenea, cu cat creste numarul de nopti petrecute si al celor cazati, cu atat preturile devin mai accesibile.

Suprafata mai mare

Pe langa avantajul semnificativ adus de preturile mai mici, oaspetii se pot bucura de o suprafata mult mai mare decat o simpla camera de hotel care in cele mai bune conditii poate avea pana la 15 metri patrati. In schimb, chiar si cea mai mica garsoniera dispune de minim 25 de metri patrati, in timp ce apartamentele cu 4 camere permit gazduirea a pana la 8 persoane intr-o suprafata totala de aproape 100 de metri patrati.


Intimitate

De asemenea, cei care cauta cazare in Brasov si isi doresc sa se bucure de intimitate, pot alege cu incredere regimul hotelier, deoarece in acest caz nu exista angajati care sa isi faca simtita prezenta in cele mai nepotrivite momente. In plus, nu exista receptie unde sa fie predata cheia la fiecare iesire din unitate.

Bucatarie proprie

Un alt avantaj important este faptul ca oaspetii dispun si de propria bucatarie, aspect esential nu numai pentru familiile cu copii mici, ci pentru toti cei care au acum au posibilitatea de a gati oricand doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu