joi, 6 octombrie 2016

Unde si la ce pret gasim cazare ieftina in Capitala Romaniei

Capitala este una dintre cele mai atractive destinatii ale tarii, atat in randul romanilor, cat si al strainilor, aici fiind disponibile numeroase activitati si locuri care merita descoperite. Astfel, sunt multi cei care cauta cazare ieftina in Bucuresti, iar posibilitatile sunt nelimitate, de la hoteluri si pensiuni, la apartamentele ce pot fi inchiriate in regim hotelier.

Economii 

Ultima varianta este foarte avantajoase din mai multe puncte de vedere, cel mai important fiind pentru multi, pretul, existand posibilitatea de a face economii si de pana la 40% din pretul cazarii la hotel. Aceste apartamente sunt imprastiate pe toata suprafata capitalei, in apropierea punctelor principale de interes, precum statii de metrou, mall-uri, institutii diferite sau restaurante. Mai mult, in functie de numarul de nopti, oaspetii se pot bucura de reduceri semnificative si oferte de tipul 3 nopti plus una gratis.

Intimitate

De asemenea, oricine isi doreste ca in vacanta sa aiba parte de intimitate, aspect de care nu se poate bucura atunci cand se cazeaza la hotel sau la pensiune, deoarece de multe ori este deranjat de alti oaspeti, dar si de angajati, in timp ce predarea cheii la receptie la fiecare iesire reprezinta un adevarat disconfort. Mai mult, orele de check in si check out pot fi flexibile, astfel ca turistii au parte de mai mult timp pe care il pot petrece asa cum isi doresc, fara a fi presati de orele fixe.

Mai multi oaspeti

In plus, cei care cauta cazare ieftina in Bucuresti se pot orienta dupa apartamente de 3 camere la pretul unei singure camere de hotel, unde se pot caza chiar si 6 persoane in conditii foarte bune, suprafata fiind de minim 60 de metri patrati. Bucataria proprie reprezinta un adevarat avantaj, in special pentru familiile cu copii care au ocazia de a gati ori de cate ori este nevoie, fara a exista un program fix la fel ca in cazul bucatariei restaurantelor deschisa intr-un anumit interval orar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu