miercuri, 12 octombrie 2016

Colantare vs. Vopsire - preturi si avantaje

Probabil ca orice sofer isi doreste ca propria masina sa prezinte un aspect deosebit, insa nu multi sunt cei care isi permit sa faca modificari estetice. Cu toate acestea, serviciul de colantari masini integrale devine tot mai popular de la un an la altul, intrucat clientii au constientizat care sunt avantajele de care pot avea parte.

Preturi mici

Cu totii ne dorim sa facem economii cat mai mari in toate situatiile, iar atunci cand vine vorba de propriul autoturism, cu atat mai mult. Astfel, daca iti doresti ca masina ta sa arate asa cum iti doresti, de acum nu mai este nevoie sa pregatesti minim 1.000 de euro pentru o vopsire integrala, cand este mult mai accesibil sa o foliezi, ajungand sa faci economii de minim 3.000 de lei. Sunt disponibile cateva tipuri de autocolant ce pot fi alese, de la cele mai ieftine care au o durata de viata de pana la 2 ani, insa care nu costa mai mult de 1.000 de lei pentru a colanta integral o masina de clasa mica, pana la 1.500 de lei pentru acelasi autoturism, insa foliat cu un autocolant de o calitate superioara.

Mai confortabil

De multe ori ne putem trezi cu autoturismele zgaraiate in parcare, iar in cazul masinilor foliate este suficienta inlocuirea autocolantului de pe elementul respectiv pentru a indeparta zgaraietura in cel mai scurt timp. De asemenea, clientii nu mai trebuie sa piarda cateva zile cu masina prin service pana cand aceasta sa fie vopsita.

Multiple solutii

Pentru colantari masini integrale sunt disponibile o sumedenie de tipuri de folii, iar totul tine de gusturile fiecaruia si de imaginatia sa. Chiar daca cele mai populare variante sunt negrul mat sau albul perlat, multi prefera sa isi colanteze autoturismele rosu mat sau metalizat, verde metalizat, albastru electric sau chiar intr-o nuanta cameleon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu