vineri, 14 octombrie 2016

Lenjeriile din catifea sunt la mare cautare pe internet

Casa New Concept comercializeaza o gama foarte diversificata de lenjerii de pat si produse similare, aici gasindu-se cele mai atractive preturi, oferte de nerefuzat si astfel de articole pentru toate gusturile. Unele dintre cele mai populare lenjerii de pat ale sezonului sunt cele din catifea, care sunt potrivite in camera parintilor, dar si a copiilor, unde se promite un aspect modern, dar si un somn odihnitor.
Este foarte usor sa schimbi atmosfera dormitorului tau daca alegi lenjerii din catifea, care nici nu necesita o intretinere speciala. Este important ca acestea sa fie spalate la masina automata la cel mult 40 de grade, sa nu se foloseasca solutii de inalbire, in timp ce atunci cand se calca, valoarea maxima admisa este de 130 de grade.

Materiale de calitate

La confectionarea acestui model de lenjerie se folosesc doar materiale de calitate, o combinatie de
bumbac si catifea care garanteaza confortul. In plus, acestea isi intretin farmecul si nu isi pierd din culoare nici macar dupa mai multe spalari, fiind ideale si pentru sezonul rece ce urmeaza pentru ca sunt foarte calduroase.

Mai putin timp pierdut

Clientii care comanda de la Casa New Concept lenjerii de catifea nu mai sunt nevoiti sa caute ore intregi prin magazine produsele potrivite, cand totul este mult mai confortabil pe site. In doar cateva minute poti sa vizualizezi lenjeriile, iar fiecare dintre aceste dispun de suficiente fotografii pentru a putea lua o decizie.

Economii mari

Acum nu mai trebuie sa astepti perioada reducerilor pentru a beneficia de cele mai grozave preturi. In plus, daca esti in pana de idei pentru un cadou, atunci o lenjerie de pat cu siguranta ca va fi cea mai buna alegere. Nu in ultimul rand, la Casa New Concept te poti bucura de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 399 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu