sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Rulouri suprapuse asigura izolare termica si fonica

In Romania a ajuns o noua moda imprumutata de la tarile mai dezvoltate si care presupune infrumusetarea exteriorului oricarei locuinte, prin montarea unor rulouri suprapuse din aluminiu. Acestea nu numai ca aduc un aspect modern, insa propun si o serie importanta de avantaje, de care, cu siguranta, se vor bucura toti proprietarii.
Numeroase optiune
In primul rand acestea sunt foarte rezistente, lamelele din aluminiu avand o latime de pana la 50 mm, grosimea de pana la 10 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica. De asemenea, clientii au posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de culori, care sa se adapteze la exteriorul oricarei locuinte.
Un plus de siguranta
Aceste rulouri suprapuse din aluminiu sunt ideale si datorita faptului ca prin intermediul lor se aduce un plus de siguranta, intrucat musafirii nepoftiti nu mai au posibilitatea de a patrunde in locuinte pe fereastra, acestea fiind protejate si impotriva conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, jaluzelele exterioare sunt controlate cu usurinta manual, in timp ce unii clienti pot opta si pentru actionarea automata.
Mai multa intimitate
Cu siguranta ca oricine isi doreste sa se bucure de intimitate in propria locuinta, iar prin intermediul rulourilor se poate controla lumina ce patrunde in incaperi, insa se obstructioneaza si vederea din exterior catre interior, aspect esential in special in cazul locuintelor aflate pe strazi aglomerate.
Izolare fonica
In plus, strazile aglomerate sunt si foarte zgomotoase, motiv pentru care odihna este adesea perturbata, insa prin alegerea rulourilor, acest aspect nu mai reprezinta o problema, intrucat se asigura o protectie fonica suplimentara.
Izolare termica

Iarna si vara reprezinta doua anotimpuri in care temperaturile ajung la valori extreme, iar disconfortul termic este cu adevarat important, insa un mare avantaj adus de aceste rulouri suprapuse din aluminiu este faptul ca izolarea termica este sporita cu pana la 20% pentru mai mult confort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu