vineri, 18 noiembrie 2016

Ce beneficii ne aduce o instalatie gpl ieftina?

Numerosi soferi s-au orientat in ultimul an catre instalatii GPL ieftine, motivul principal pentru care s-a dorit efectuarea acestei treceri fiind faptul ca pretul motorinei si benzinei au ajuns la cote destul de ridicate, in ciuda faptului ca tariful barilului de petrol se afla de cateva luni la pragul de jos. Astfel, cei interesati de o astfel de transformare pot apela la monteazagpl.ro unde se gasesc sisteme pentru toate tipurile de autoturisme, la cele mai bune preturi.

Usor de instalat      
              
Astfel de sisteme se instaleaza cu usurinta in service-urile autorizate, iar manopera nu implica mai mult de cateva ore. In schimb, este esential ca soferii sa se orienteze doar catre acestea si sa le evite pe cele de cartier, unde nu beneficiaza de garantie si unde isi asuma numeroase riscuri.

Beneficii aduse masinii

Instalatiile GPL nu numai ca aduc economii de 50% la fiecare drum parcurs cu masina, insa acestea permit ca motoarele sa functioneze in parametri optimi, eliminand reziduurile depuse la nivelul elementelor motorului. In plus, se elimina si problema pornirii in cursul iernii, prin faptul ca aceasta poate fi efectuata pe benzina, iar apoi se face trecerea imediat la GPL.

Economiile aduse


Pretul mediu al unei instalatii GPL ieftine este de circa 2.500 de lei, tarif care poate varia in sus sau in jos, in functie de marca, modelul si motorul masinii. Astfel, suma investita este amortizata in primii 12.000 de km, distanta care este parcursa de majoritatea soferilor in cel mult un an. De asemenea, tinand cont ca sistemele sunt mult mai avansate din punct de vedere tehnologic, acestea se prezinta astazi sub forma rotii de rezerva, pentru a fi amplasata in locul acesteia. Cu aceasta ocazie, soferii nu mai sunt nevoiti sa sacrifice o sectiune importanta din spatiul portbagajului, avand la dispozitie intreaga suprafata a sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu