vineri, 18 noiembrie 2016

Ce beneficii ne aduce o instalatie gpl ieftina?

Numerosi soferi s-au orientat in ultimul an catre instalatii GPL ieftine, motivul principal pentru care s-a dorit efectuarea acestei treceri fiind faptul ca pretul motorinei si benzinei au ajuns la cote destul de ridicate, in ciuda faptului ca tariful barilului de petrol se afla de cateva luni la pragul de jos. Astfel, cei interesati de o astfel de transformare pot apela la monteazagpl.ro unde se gasesc sisteme pentru toate tipurile de autoturisme, la cele mai bune preturi.

Usor de instalat      
              
Astfel de sisteme se instaleaza cu usurinta in service-urile autorizate, iar manopera nu implica mai mult de cateva ore. In schimb, este esential ca soferii sa se orienteze doar catre acestea si sa le evite pe cele de cartier, unde nu beneficiaza de garantie si unde isi asuma numeroase riscuri.

Beneficii aduse masinii

Instalatiile GPL nu numai ca aduc economii de 50% la fiecare drum parcurs cu masina, insa acestea permit ca motoarele sa functioneze in parametri optimi, eliminand reziduurile depuse la nivelul elementelor motorului. In plus, se elimina si problema pornirii in cursul iernii, prin faptul ca aceasta poate fi efectuata pe benzina, iar apoi se face trecerea imediat la GPL.

Economiile aduse


Pretul mediu al unei instalatii GPL ieftine este de circa 2.500 de lei, tarif care poate varia in sus sau in jos, in functie de marca, modelul si motorul masinii. Astfel, suma investita este amortizata in primii 12.000 de km, distanta care este parcursa de majoritatea soferilor in cel mult un an. De asemenea, tinand cont ca sistemele sunt mult mai avansate din punct de vedere tehnologic, acestea se prezinta astazi sub forma rotii de rezerva, pentru a fi amplasata in locul acesteia. Cu aceasta ocazie, soferii nu mai sunt nevoiti sa sacrifice o sectiune importanta din spatiul portbagajului, avand la dispozitie intreaga suprafata a sa.

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Rulouri suprapuse asigura izolare termica si fonica

In Romania a ajuns o noua moda imprumutata de la tarile mai dezvoltate si care presupune infrumusetarea exteriorului oricarei locuinte, prin montarea unor rulouri suprapuse din aluminiu. Acestea nu numai ca aduc un aspect modern, insa propun si o serie importanta de avantaje, de care, cu siguranta, se vor bucura toti proprietarii.
Numeroase optiune
In primul rand acestea sunt foarte rezistente, lamelele din aluminiu avand o latime de pana la 50 mm, grosimea de pana la 10 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica. De asemenea, clientii au posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte variata de culori, care sa se adapteze la exteriorul oricarei locuinte.
Un plus de siguranta
Aceste rulouri suprapuse din aluminiu sunt ideale si datorita faptului ca prin intermediul lor se aduce un plus de siguranta, intrucat musafirii nepoftiti nu mai au posibilitatea de a patrunde in locuinte pe fereastra, acestea fiind protejate si impotriva conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, jaluzelele exterioare sunt controlate cu usurinta manual, in timp ce unii clienti pot opta si pentru actionarea automata.
Mai multa intimitate
Cu siguranta ca oricine isi doreste sa se bucure de intimitate in propria locuinta, iar prin intermediul rulourilor se poate controla lumina ce patrunde in incaperi, insa se obstructioneaza si vederea din exterior catre interior, aspect esential in special in cazul locuintelor aflate pe strazi aglomerate.
Izolare fonica
In plus, strazile aglomerate sunt si foarte zgomotoase, motiv pentru care odihna este adesea perturbata, insa prin alegerea rulourilor, acest aspect nu mai reprezinta o problema, intrucat se asigura o protectie fonica suplimentara.
Izolare termica

Iarna si vara reprezinta doua anotimpuri in care temperaturile ajung la valori extreme, iar disconfortul termic este cu adevarat important, insa un mare avantaj adus de aceste rulouri suprapuse din aluminiu este faptul ca izolarea termica este sporita cu pana la 20% pentru mai mult confort.