joi, 22 decembrie 2016

De unde poti cumpara smartwatch cu iOs



Ceasurile inteligente nu mai reprezinta o raritate, fiind accesibile la preturi foarte bune, incorporand diferite functii menite sa usureze viata utilizatorilor, iar apropierea sarbatorilor de iarna fac ca un smartwatch cu iOs sa fie cadoul potrivit pentru multi. Sunt disponibile numeroase modele pe piata, iar fiecare dintre acestea dispun de functiile de baza, de la efectuarea si primirea apelurilor si a notificarilor de pe retelele de socializare, pana la monitorizarea somnului, redarea muzicii din telefon, controlarea camerei si multe altele.

Caracteristici 

Orice smartwatch cu iOs este foarte usor de folosit cu ajutorul ecranului touchscreen, fiind o modalitate ideala de a vorbi la telefon atunci cand mainile sunt ocupate sau la volan. De asemenea, utilizatorii pot activa o alarma care sa se declanseze in momentul in care intre telefon si ceas exista o distanta mai mare de 10 metri. Conexiunea dintre ceas si telefon se face cu usurinta prin intermediul Bluetooth-ului, sincronizarea fiind automata, astfel ca toate notificarile de pe Facebook, Twitter sau Whatsapp se afla acum direct la incheietura mainii.



Ideal pentru sport

In plus, astfel de ceasuri inteligente sunt ideale si pentru pasionatii de sport, deoarece printre functiile importante se numara si masurarea pasilor, fiind mult mai usor de monitorizat distanta parcursa, dar si cronometru sau masurarea batailor pe minut. 



De stiut

In pachetul ceasului este inclus si un cablu USB prin intermediul caruia se realizeaza incarcarea, insa se pot transmite si fisiere intre cele doua dispozitive. Bateria are capacitatea, de regula, de 230 mAh, astfel ca nu impune mai mult de o ora pentru o incarcare completa, in timp ce autonomia poate fi de cateva zile, in functie de cat de mult este folosit, rezistand in standby si pana la 190 de ore. Nu in ultimul rand, meniul ceasurilor inteligente este in engleza, insa poate fi schimbat in franceza, spaniola sau italiana pentru cei care cunosc aceste limbi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu