joi, 22 septembrie 2016

Culorile si tendintele pentru geci si jachete in 2016

Vara calduroasa a trecut, iar astfel ne apropiem cu pasi repezi de sezonul rece toamna-iarna 2016 si cu toate ca vremea este mai capricioasa, nu trebuie sa pierdem din vedere faptul ca exista pe piata numeroase modele de geci si jachete pentru baieti foarte in voga. Inceputul scolii este un prilej excelent pentru a innoi garderoba copilului dumneavoastra, iar Yolka va vine in ajutor. Nu trebuie sa omiteti faptul ca de multe ori baietii isi doresc sa fie in pas cu moda si cu ceilalti colegi de clasa.

Culori

In aceasta toamana, atat pentru adulti, cat si pentru copii este la moda culoare verde si restul
nuantelor apropiate precum kaki, verde aprins, masliniu etc. De asemenea, albastrul ramane inca in trend, alaturi de culori precum gri, bej sau maro. Pentru parintii care vor culori mai stinse, negrul este o alegere excelenta mai ales pentru gecile din piele care sunt atat de cautate si anul acesta.

Tendinte

In ceea ce priveste restul tipului de jachete, fiti siguri ca nu veti da gres cu o geaca din fas, ideala pentru sezonul rece. Daca insa nu gasiti un astfel de model pe plac, puteti opta pentru alte materiale impermeabile in diferite culori. Daca toamna este suficienta o gecuta mai subtire, odata cu venirea iernii gecile scurte sau pana la genunchi cu blanita la guler vor fi ideale pentru copilul dumneavoastra. In ceea ce priveste paleta de culori, ea ramane aceeasi, cele mai cautate geci si jachete pentru baieti fiind cele maro sau bej.

Pentru a achizitiona produse de calitate in general este nevoie de o suma substantiala de bani, mai ales cand vorbim de piese de rezistenta. Daca va doriti sa economisiti si sa profitati de reducerile de sezon, Yolka va propune numeroase produse, calitative, care sigur il vor impresiona pe micut.

luni, 19 septembrie 2016

Cu ce fel de tamplarie renovam locuinta?

Cu totii trecem mai devreme sau mai tarziu prin procesul de renovare al locuintei si cautam diverse modalitati prin care sa ne facem propriul camin mai atragator, dar si mai eficient in privinta costurilor. Astfel una dintre principalele masuri ce poate fi luata este alegerea de tamplarie PVC, intrucat numarul avantajelor este foarte important pentru oricine.

Avantajele aduse de PVC



Cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa faca economii cat mai mari de fiecare data, iar PVC-ul este un material foarte accesibil, care se gaseste in diferite forme si poate fi personalizat pana la cele mai mici detalii. In plus, nici costul manoperei nu este unul foarte ridicat, intrucat materialul poate fi manevrat cu usurinta. Atat usile, cat si ferestrele pot fi pregatite in asa fel incat sa fie foarte atractive, pentru toate gusturile. Clientii au posibilitatea de a alege dintr-o multime de nuante, care sa se poata adapta si la mobila din incapere pentru a se potrivi de minune.

Eficienta 



De asemenea, aceasta tamplarie PVC este foarte eficienta, intrucat izolarea termica este, poate, unul dintre cele mai importante avantaje pentru oricine isi renoveaza locuinta. Astfel, nici vara si nici iarna, cu temperaturile extreme nu vor mai reprezenta o problema, intrucat acestea nu vor mai fi resimtite, iar locuitorii se vor putea bucura de confort maxim. Mai mult, datorita unei bune izolari fonice, zgomotul nu mai este atat de deranjant ca pana acum.

Fara condens



Condensul este o problema intalnita in foarte multe locuinte, intrucat este un factor principal care duce la aparitia mucegaiului ce ne poate pune sanatatea in pericol, iar cu mai multe straturi de sticla ale ferestrelor, acest fenomen nu va mai fi intalnit.
Cu alte cuvinte, cei care aleg tamplarie PVC se pot bucura de un numar important de avantaje, mai mult confort, mai multa eficienta, totul la costuri foarte accesibile.